Uluslararası nakliye endüstrisinin önde gelen dijital rezervasyon ve ödeme platformu WebCargo by Freightos, yeni ortaklığını duyurdu. Bu iş birliği, WebCargo'nun Afrika, Körfez ve Hazar bölgelerindeki erişimini genişleterek, taşıyıcılar ve havayolu ortaklarına gerçek zamanlı fiyatlar, rezervasyon, interline ve ödeme çözümlerine kesintisiz erişim imkanı sağlıyor.

1994 yılında kurulan Coyne Airways, hava kargo lojistiğinde bugüne kadar yaklaşık 300 bin ton hava kargosu taşıdı.

Coyne Airways, Kafkasya, Afganistan, Irak ve Sahalin Adası gibi küresel kapsama alanı sınırlı olan destinasyonlara kargo rotaları açarak dikkat çekti ve şu anda Afrika, Körfez ve Hazar bölgelerine odaklanmış durumda. 

Anlaşma sonrasında açıklama yapan WebCargo by Freightos Satış Direktörü Julien Triay, "Larry Coyne, Coyne Airways’i kurmanın yanı sıra zorlu bölgelere güvenilir kargo taşımacılığı yapma konusundaki öncü çabalarıyla tanınır. Coyne Airways, WebCargo platformunda tehlikeli madde rezervasyonu sağlayan ilk taşıyıcı olarak yenilikçilikte öncü olmaya devam ediyor ve global olarak taşıyıcıların erişimini genişletip lojistiği kolaylaştırıyor" dedi.

HTK-SEN, İAÇ uygulamasına devam edeceklerini duyurdu HTK-SEN, İAÇ uygulamasına devam edeceklerini duyurdu

Coyne Airways Direktörü Liana Coyne ise ortaklık hakkında, "WebCargo by Freightos ile iş birliği yaparak hava kargo kapasitemizi daha geniş bir kitleye sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu iş birliği, yenilikçilik ve müşteri deneyimini geliştirme taahhüdümüzü yansıtıyor. Gerçek zamanlı fiyat ve rezervasyon imkanları sunarak, tehlikeli maddeler dahil, müşterilerimize lojistik operasyonlarını optimize etmeleri için gerekli araçları sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AERONEWS24