Emirates, bu yaz Dubai'yi ziyaret etmeyi planlayan tatilseverler için heyecan verici bir kampanya duyurdu. 1 Temmuz 2024'ten 21 Temmuz 2024'e kadar First Class veya Business Class'ta Emirates'ten gidiş-dönüş bileti satın alan yolcular, 5 yıldızlı lüks JW Marriott Marquis Hotel Dubai'de iki gece ücretsiz konaklama fırsatından yararlanabilecekler. Premium Ekonomi veya Ekonomi Sınıfında seyahat eden yolcular ise aynı otelde bir gece ücretsiz konaklayarak tatillerine unutulmaz bir başlangıç yapacaklar.

ITA'nın Lufthansa'ya satışı için onay verildi ITA'nın Lufthansa'ya satışı için onay verildi

Kampanya Ayrıntıları

Bu özel kampanya, 4 Temmuz 2024 ile 15 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul'dan Dubai'ye (DXB) ve ötesine Emirates tarafından gerçekleştirilen bir uçuş için gidiş-dönüş bileti satın alan yolcular için geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, Dubai'de en az 24 saat konaklamalı bir mola vermeyi planlamalı ve konaklama taleplerini Dubai’ye varıştan en az 96 saat öncesinde yapmalıdır. Biletler, Emirates çağrı merkezi, emirates.com, Emirates bilet ofisleri veya seyahat acenteleri aracılığıyla satın alınabilir.

JW Marriott Marquis Hotel Dubai'de Lüks Konaklama

Dünyanın en uzun 5 yıldızlı oteli olan JW Marriott Marquis Hotel Dubai, 355 metre yüksekliğinde iki ikonik kuleye sahip. Otel, Dubai Su Kanalı'nın yanında merkezi bir konumda bulunuyor ve The Burj Khalifa, Dubai Mall, The Dubai Fountain ve Dubai Opera gibi şehrin en popüler cazibe merkezlerine yakınlığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca otel, 12'den fazla ödüllü restoran, bar ve dinlenme salonuyla misafirlerine zengin ve çeşitli yemek deneyimleri sunuyor.

Dubai'de Unutulmaz Bir Tatil

Güneşli plajlardan kültürel etkinliklere, dünya standartlarında konaklamadan eğlence tesislerine kadar bu yaz Dubai'yi ziyaret eden her seyahatsever için bir aktivite bulunuyor. Emirates'in sunduğu My Emirates Pass ile yolcular, Dubai'nin görkemli su parkları veya Burj Khalifa At The Top gibi turistik mekanlara giriş bileti için 30 Eylül 2024'e kadar sunulan indirimlerden faydalanabilirler.

Skywards Sadakat Programı ile Avantajlar

Emirates'in ödüllü yolcu sadakat programı Skywards’un üyeleri, dünya çapındaki oteller, havayolları, araç kiralama, mağaza ve banka gibi iş ortaklarından mil kazanabilirler. Bu miller, bilet ve sınıf yükseltme ödüllerinin yanı sıra konser ve spor etkinlik biletleri için de kullanılabilir. Daha fazla bilgi için Emirates’in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Emirates, altı kıtada 130'dan fazla noktaya uçuyor ve İstanbul'dan Dubai'ye haftada 21 uçuş gerçekleştiriyor. Daha fazla bilgi ve bilet satın alma işlemleri için emirates.com adresini ziyaret edebilirsiniz.