Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof.Dr. Ahmet Bolat, 26 Nisan Pilotlar Günü münasebetiyle pilotlarla bir araya geldi.

26 Nisan Pilotlar Günü dolayısyla pilotlar ile bir araya gelen Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof.Dr. Ahmet Bolat daha sonra İlk Türk astronot Alper Gezeravcı ile bir araya geldi.

Prof.Dr. Ahmet Bolat sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı;

İlk Genel Müdürümüz Fesa Evrensev’in Türk semalarında gerçekleştirdiği ilk uçuşa ithafen Dünya Pilotlar Günü olarak kutlanan 26 Nisan’da, yolcularımızı dünyanın dört bir yanındaki sevdiklerine emniyet ve güven içerisinde ulaştıran pilotlarımızla bir araya geldik.

Keyifli bir sohbet ve kahvaltıdan sonra ise Uluslararası Uzay İstasyonu’na giderek uzaya çıkan ilk Türk olan Alper Gezeravcı ile bir söyleşi gerçekleştirdik. Kendisi de markamıza pilot olarak hizmet etmiş olan Gezeravcı hem havacılığa hem de uzay gezisine dair anılarını bizlerle paylaştı. Kendisiyle İç İletişim mecramız Empathy’nin fotoğraf kabininde fotoğraf da çektirdik.

Alper Gezeravcı’ya ziyareti için teşekkür ediyor, markamıza hizmet etmiş ve eden tüm pilotlarımızın Dünya Pilotlar Günü’nü kutluyorum.

Almanya'da sahte vize soruşturması Almanya'da sahte vize soruşturması

AERONEWS24