Türkiye - Hollanda maçı Berlin uçak bileti satışlarını yüzde 550 artırdı Türkiye - Hollanda maçı Berlin uçak bileti satışlarını yüzde 550 artırdı

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan ve Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk CEO Agenda 2024 Toplantısında Sahne Aldı.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan ve Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk, Ekonomist ve Capital dergilerinin düzenlediği CEO Agenda 2024 toplantısında öne çıkan konuşmacılar arasında yer aldı. Toplantıda, Kaptan ve Öztürk, Türkiye'nin havacılık ve havalimanları sektöründeki 2023 yılını değerlendirdikleri gibi, aynı zamanda şirketlerinin 2024 plan ve hedeflerini paylaştı.

Nilüfer Gözütok Ünal’ın moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, sektör liderleri arasında yer alan Serkan Kaptan ve Güliz Öztürk, sektöre dair önemli görüşlerini sundu.

Bu etkinlik, Türkiye'nin havacılık ve ulaştırma sektöründeki önde gelen isimlerini bir araya getirerek sektöre dair stratejik planlamaların, gelecek vizyonunun ve sektördeki gelişmelerin ele alındığı bir platform olarak öne çıktı. Serkan Kaptan ve Güliz Öztürk'ün konuşmaları, sektördeki önemli iki liderin perspektifini yansıtarak, katılımcılara sektördeki güncel durum ve gelecek hedefleri hakkında değerli bilgiler sunma fırsatı verdi.

Kaynak: AERONEWS24