Türk Hava Yolları'nın mobil uygulaması güncellendi.

APP STORE üzerinden gerçekleştirilebilecek 1.33.1 sürümü güncelleme işlemi ile Türk Hava Yolları (THY) mobil uygulaması üzerinden kolay ve hızlı işlem yapılabilecek.

Önceki sürümde tespit edilen bazı hataların düzeltilmesiyle birlikte tüm uçuş işlemleri kolayca yapılabilecek.

Mobil uygulama ile hızlı ve güvenli şekilde biletinizi alın!
Mobil uygulama sayesinde en güvenli ve hızlı biçimde uçak bileti alabilirsiniz. Bu işlemi birkaç adımda kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden kayıtlı kullanıcı oluşturun, kendi kişisel bilgileriniz ile yol arkadaşınız, aileniz veya sevdiklerinizin bilgilerini ekleyin. Sonrasında ödeme bilgilerinizi kaydedip, tek dokunuşla ödeme yönteminizi seçerek işleminizi tamamlayın. Ayrıca, uygulamanın sizi hatırlaması için kimlik ve pasaport bilgilerinizi kaydetme şansınız var.

8 farklı dilde hizmet alın!
Yolcularımıza kaliteli ve konforlu bir hizmet verebilmek için kendimizi devamlı geliştiriyoruz. Öyle ki daha kolay bir şekilde işlem yapabilmeniz adına, dünyanın en çok konuşulan dillerini mobil uygulamamızda sizinle buluşturuyoruz. Türk Hava Yolları uçak bileti mobil uygulamasını kullanırken Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça ve Arapça dillerinde hizmet alıp işlemlerinizi zorlanmadan halledebilirsiniz.

Kendi para biriminizle ödeme yapın!
Ödeme süreçlerinizi kolaylaştıran pratik bir çözüm sunuyoruz. Mobil uygulamamızda geçerli 51 farklı para (TRY, EUR, USD, CAD, vb.) biriminden size en uygun olanı kullanarak uçak bileti başta olmak üzere uçuş ile ilgili tüm hizmetleri satın alabilirsiniz.

Dünya genelinde yolcu sayısı arttı Dünya genelinde yolcu sayısı arttı

AERONEWS24

TÜRKİYE'NİN EN AKTİF HAVACILIK HABERLERİ