Emirates yolcuları, uçaklarda ve dinlenme salonlarında dünyanın en seçkin şampanyalarının tadını çıkarma ayrıcalığına sahip olacak. Emirates, Moët & Chandon, Veuve Clicquot ve Dom Pérignon’un en etkileyici çeşitlerini dört yıl daha münhasır olarak sunmak üzere küresel hava yolu anlaşmalarını yeniledi.

Emirates'in Özel Şampanyaları

Emirates, 32 yıldır süregelen LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) ortaklığı sayesinde sekiz dikkat çekici şampanyayı yalnızca kendi yolcularına sunabilen tek ticari hava yolu şirketi konumunda bulunuyor. ‘Daha İyisiyle Uç - Fly Better’ vaadi kapsamında Emirates, dünyadaki diğer tüm hava yolu şirketlerinden daha fazla şampanya satın alıyor.

Emirates’in sekiz özel şampanyası arasında Dom Pérignon Vintage 2013, Dom Pérignon Vintage Rosé 2008, Dom Pérignon Plénitude 2 2004, Moët & Chandon Brut Imperial, Moët & Chandon Imperial Rosé, Moët & Chandon Grand Vintage Blanc 2013, Veuve Clicquot Yellow Label ve Veuve Clicquot Vintage Blanc 2015 yer alıyor. Ayrıca Premium Economy sınıfındaki yolculara özel olarak Avustralya yapımı Chandon Vintage Brut 2017 de sunuluyor.

Emirates Şampanya2

First Class – Özel Dom Pérignon

Emirates’in tüm global güzergahlarında First Class yolcularına Dom Pérignon ikram ediliyor. First Class yolcuları yıl boyunca Dom Pérignon Vintage 2013, Haziran’dan Eylül’e kadar ise Dom Pérignon Vintage Rosé 2008 tadabilecek. Özellikle Kasım ve Aralık 2024 boyunca First Class yolcuları, Dom Pérignon Plénitude 2 2004'ü deneyimleme fırsatına sahip olacak.

Business Class – Özel Moët & Chandon

Business Class yolcuları, Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (Avustralya dahil) rotalarında Moët & Chandon'un çeşitli çeşitlerini tadabilecek. Moët & Chandon Imperial Brut tüm 2024 yılı boyunca, Moët & Chandon Rosé Imperial ise Haziran’dan Kasım’a kadar sunulacak. Dubai'deki Emirates Lounge'larında Moët & Chandon Imperial Brut, Moët & Chandon Grand Vintage 2013, Moët & Chandon Rosé Imperial ve Moët & Chandon Nectar Imperial sunulacak.

Business Class – Özel Veuve Clicquot

Amerika, Birleşik Krallık ve Avrupa rotalarında Business Class yolcuları, yıl boyunca Veuve Clicquot Yellow Label ve Eylül’den Aralık’a kadar Veuve Clicquot Vintage Blanc 2015’i tadabilecek.

Premium Economy Class – Özel Chandon Vintage Brut

Emirates’in etkileyici şarap programının bir parçası olarak Premium Economy Class yolcuları, yalnızca Emirates’e özel Avustralya yapımı Chandon Vintage Brut 2017’nin tadını çıkarabilecekler.

Economy Class – Özel Moët & Chandon

Economy Class yolcuları, uçakta özel anlarını kutlamak için önceden rezervasyon yaparak pasta ve şampanya paketi satın alabilirler. 43 ABD doları karşılığında, kabin ekibi mini bir kutlama düzenleyerek vanilyalı veya çikolatalı kek ve Moët & Chandon Brut ikram edecek.

Emirates'in Şampanya Mirası

HTK-SEN, İAÇ uygulamasına devam edeceklerini duyurdu HTK-SEN, İAÇ uygulamasına devam edeceklerini duyurdu

Emirates yolcuları, 30 yılı aşkın süredir Moët Hennessy şampanyalarının tadını çıkarıyor. Son 16 yılda Emirates, şarap programına 1 milyar dolardan fazla yatırım yaparak olağanüstü şarap ve şampanyaları en erken fırsatta satın alıyor ve tam potansiyeline ulaşmaları için olgunlaştırıyor. Şampanya, Emirates’te büyük bir özenle ve ideal sıcaklıkta, özel cam kaplarda sunuluyor.

Şampanya tutkunları, Emirates Wine Channel’da şampanya yapım süreci ve Emirates koleksiyonu hakkında daha fazla bilgi edinebilirler.

Kaynak: AERONEWS24