Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) 66’ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Konuya ilişkin TALPA başkanı Kaptan Pilot Okan Üreksoy imzasıyla yayınlanan kutlama mesajı şu şekilde:

"Türkiye Havayolu Pilotları Derneği olarak 66. kuruluş yıldönümümüzü kutlamaktan ve bu anlamlı günü siz değerli medya mensupları ile paylaşmaktan gurur duyuyoruz.

BMC'nin ilk yerli ve milli apron otobüsü yoğun ilgi görüyor BMC'nin ilk yerli ve milli apron otobüsü yoğun ilgi görüyor

Ülkemizin en eski ve köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olan TALPA, her geçen yıl artan üye sayısı, bilgi birikimi, deneyimi, mesleki konulardaki aktif yaklaşımı ile, sivil havacılığımıza hem ülkemizde hem de uluslararası ortamda katkı sunmakta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal göklerdedir.” hedefine ulaşmak için çalışmaktadır.

Bugün sadece ülkemizde değil, uluslararası platformlarda da etkin bir meslek örgütü olarak ülkemizi, sivil havacılığımızı ve Türk pilotlarını gurur ve başarı ile temsil etmektedir.

TALPA, Türk pilotlarının 66 yıldır sahip çıkarak bugünkü konumuna getirmelerinin getirdiği sorumluluğun farkında olarak çalışmalarına devam edecektir.

Bu düşüncelerle, başta Derneğimizin kurucuları olmak üzere, bugünlere ulaşmasında emeği geçen tüm Başkanlarımıza, yönetim kurullarımıza ve üyelerimize şükranlarımızı sunuyor, ebediyete intikal edenlere rahmet, yaşamını sürdürenlere sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyoruz."