Uçuş iptali Haberleri

Uçuş iptali haberleri ve güncel Uçuş iptali gelişmeleri, Uçuş iptali ile ilgili tüm video, Uçuş iptali fotoğrafları ve Uçuş iptali haberleri Aeronews24.com - Havacılık, Seyahat ve Turizm Haberleri sitemizde


Sivil Havacılık

Alman hava yolu şirketi Sundair, Berlin-Beyrut seferlerini Ekim ayı sonuna kadar iptal etti.

Sivil Havacılık

Pegasus Havayolları, İran'ın İsrail'e gerçekleştirdiği hava saldırıları nedeniyle İran, Irak ve Ürdün’e yapacağı uçuşları iptal etti. Havayolu şirketi, güvenlik riskleri...

Sivil Havacılık

İran Sivil Havacılık Kurumu Sözcüsü Cafer Yazerlu, uçuş güvenliği için ülkedeki tüm uçuşların sabah 10.00'a kadar iptal edildiğini duyurdu.

Alman hava yolu şirketi Sundair, Berlin'den Beyrut'a gerçekleştirdiği uçuşları güvenlik gerekçesiyle bir süre daha askıya aldı.

Lufthansa Grubu, Tel Aviv ve Tahran uçuşlarını askıya almaya devam ediyor.

Japonya’yı etkisi altına alan Shanshan Tayfunu, ülkede büyük hasara yol açarken yüzlerce uçuşun iptal edilmesine neden oldu.

Lübnan’ın tek uluslararası havalimanı olan Beyrut Uluslararası Havalimanı'nda, İsrail ve Hizbullah arasındaki artan gerilimler nedeniyle birçok uçuş iptal edildi.

Birçok Avrupa havayolu şirketi, İsrail'e yapılan uçuşları iptal ediyor.

Florida'da karaya çıkan Debby kasırgası, 1.500'den fazla uçuşun iptal edilmesine ve 14.000'den fazla uçuşun gecikmesine neden oldu.

Rusya'nın ulusal havayolu şirketi Aeroflot, personel eksikliği nedeniyle 30 ve 31 Temmuz tarihlerinde Moskova-Sheremetyevo Havalimanı'ndan gerçekleştirilecek neredeyse 70 uçuşu iptal...

Sivil Havacılık

Erzurum'da dün akşam saatlerinden itibaren oluşan yoğun sis tabakası, hava trafiğini olumsuz etkileyerek uçuşlarda aksamalara neden oldu.

  • 27°C
  • 34,25 %0.28
  • 37,64 %-0.37
  • 2.920,13 %0.14
  • 9.109 %2.37
  • 62.080 %1.07
  • 2.420 %1.38
Reklam Bloğu