Airlines Haberleri

Airlines haberleri ve güncel Airlines gelişmeleri, Airlines ile ilgili tüm video, Airlines fotoğrafları ve Airlines haberleri AERONEWS24 - Havacılık Haberleri sitemizde


Sivil Havacılık

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, yapay zeka tarafından oluşturulan müstehcen içerikli görüntülerinin yayılmasının ardından yine gündemde.

Sivil Havacılık

Amerikan uçak imalatçısı Boeing’in en çok satan tek koridorlu 737 MAX jetleriyle ilgili sorunları, filo ve kapasite genişletme planlarında bazı...

Sivil Havacılık

Boeing’de B737 MAX 9 kapı patlama vakası sonrası başlayan krizin boyutları artmaya devam ediyor.

Sivil Havacılık

Somali’de Jetways Airlines’a ait Fokker 50 tipi uçak Ceelberde Havalimanı’na inişte pistten çıkarak yakındaki bir eve çarptı.

Sivil Havacılık

China Eastern Airlines’ın Şangay-Amsterdam seferini yapan B777 tipi uçağı Schiphol’e inişte şiddetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı.

Sivil Havacılık

Sefer sırasında uçağının kapısı kopan Alaska Airlines 13 Ocak'a kadar MAX 9 uçaklarıyla planlanan tüm uçuşlarını iptal etti.

Sivil Havacılık

American Airlines'ın bölgesel hava yolu şirketi Envoy, filosunu genişleterek 19 adet yeni Embraer büyük bölgesel jeti ekleyeceğini açıkladı.

Sivil Havacılık

Pegasus Airlines Innoviation Lab, Inc. Amerika Birleşik Devletleri'nde resmen kuruldu

Croatia Airlines, filosuna katılacak yeni uçaklarla genişleme yolunda önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Havayolu şirketi, Airbus A220 uçaklarından oluşacak filosuna...

Spirit Airlines, 6 yaşındaki refakatsiz bir çocuğu yanlış uçuşa bindirmesinin ardından bir özür yayımladı.

International Airlines Group’un (IAG) bir parçası olan Iberia’da yer hizmetlerinin yeni yılın ilk haftasında greve gitmesi bekleniyor.

United Airlines’ın Amsterdam-Houston seferini yapacak olan uçağı kuş çarpması nedeniyle Amsterdam’a geri döndü.

  • 24°C
  • 32,66 %0.32
  • 35,56 %0.42
  • 2.506,82 %1.60
  • 10.852 %-0.19
  • 58.310 %3.02
  • 3.061 %2.23
Reklam Bloğu