Rus tur operatörü, zengin yolculara hitap eden Premium konsepti için Antalya ve Bodrum'a lüks jetle uçuşlar başlatıyor.

FUN&SUN, üst segment yolculara yönelik hizmet verdiği Premium konsepti için Antalya ve Bodrum'a Red Wings Havayollarına ait SSJ-100 tipi tamamen Business Class konfigürasyonlu jetle uçuşlarını Moskova Domodedova Havalimanı'ndan başlatacak.

Antalya'ya ilk uçuş, 8 Mayıs'ta Rixos müşterilerini getirecek. Bu uçuşlar, 8 Mayıs, 22 Mayıs ve 2 Haziran'da başlayacak ve haftada 3 sefer düzenlenecek. Antalya uçuşları, Rixos Hotels ile özel olarak planlanmış olup, Ekim ortasına kadar devam edecek. Rixos otellerini tercih eden tatilciler, Premium Jet ile üst düzey bir uçuş deneyimi yaşayacaklar.

Bodrum uçuşları ise 14 Haziran'da başlayacak ve 10'ar günlük programlar halinde devam edecek. Eylül ortasına kadar hizmet verecek olan Bodrum uçuşları, bölgedeki 22 Premium otel misafirlerini taşıyacak.

Uçuşlara başlanacak Premium Jet'te, 2023 yılında yenilenen 50 adet Business Class koltuk bulunuyor. Misafirlere 25 kg bagaj hakkının yanı sıra özel kullanıma yönelik multimedya tablet ve kulaklık da verilecek. Uçakta sıcak, soğuk yiyecekler ve üst segment içecekler sunulacak. Ayrıca misafirler, Moskova, Antalya ve Bodrum Havalimanlarındaki Business Lounge hizmetlerinden de faydalanabilecekler.

ACI Europe Yıllık Genel Kongresi İstanbul'da Yapıldı ACI Europe Yıllık Genel Kongresi İstanbul'da Yapıldı

Antalya ve Bodrum havalimanlarında karşılanacak misafirler, FUN&SUN'in özel desk ve tabelalarıyla karşılanacaklar. Ayrıca çeşitli hediyeler, özel donanımlı transfer araçları ve konuda eğitilmiş rehberler eşliğinde Premium Servis hizmeti alacaklar.