Türk Hava Yolları (THY), evcil hayvan seyahat programını tanıtmak için eğlenceli bir video yayınladı. YouTube kanalında paylaşılan videoda, Los Angeles'ta yaşayan bir kedinin, İstanbul’daki kuzeninin doğum gününü kutlamak için yaptığı komik yolculuk konu ediliyor.

Yaklaşık beş dakika süren videoda, sosyal medyada gezinirken kuzeninin doğum gününü unuttuğunu fark eden kedi, hediyesini gönderemediği için köpek arkadaşından yardım alıyor. Köpeğin önerisiyle, kuzenini ziyaret etmeye karar veren kedi, bankada eksi 8 dolar bakiyesi olduğunu öğrenince işler karışıyor. Videonun sonunda ise evcil hayvanların Türk Hava Yolları ile seyahat etmelerinin avantajları vurgulanıyor.

THY, İstanbul Havalimanı’nda evcil hayvanlar için özel check-in alanları sunduğunu belirtiyor. Bu alanlarda, evcil hayvanlarla seyahat konusunda uzman personeller görev alıyor. Ancak, yolcuların çoğunun İstanbul'da aktarma yaptığı göz önüne alındığında, bu hizmetin sadece İstanbul'a varış yapanlar için geçerli olduğu ifade ediliyor.

İstanbul’un sokak kedileriyle ünlü olması, videonun konusunu daha da anlamlı kılıyor ve izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor.

 

SunExpress ve SAA İş Birliğini Büyütüyor SunExpress ve SAA İş Birliğini Büyütüyor