SAS ve Apollo, stratejik ortaklıklarını güçlendiren yeni bir 3 yıllık anlaşma imzaladı. Bu anlaşmanın değeri 4,5 milyar SEK (İsveç Kronu) olup, SAS'ın 2025 yazından 2027 yazına kadar Apollo'nun İskandinavya'daki ana charter operasyon ortağı olarak kalmasını sağlayacak.

24 Yolcu uçaktaki küflü yemekten rahatsızlandı 24 Yolcu uçaktaki küflü yemekten rahatsızlandı

2021 baharında, SAS ve Apollo, 2024'e kadar uzanan ve o dönemde rekor büyüklükte olan bir charter operasyonları anlaşması yapmışlardı. Şimdi ise, yeni bir anlaşma imzalanarak SAS, Apollo'nun müşterilerini İsveç, Danimarka ve Norveç'teki 15 noktadan Avrupa genelindeki 24 destinasyona taşıyacak. Apollo, SAS'ın charter sektöründeki en büyük ortağı olarak kalmaya devam edecek.

Yeni Uçuş Rotası: Kopenhag - Banjul, Gambiya

SAS ve Apollo ayrıca 2024 Kasım'ında Kopenhag ile Banjul, Gambiya arasında direkt uçuşlar başlatmayı planlıyor. Bu uçuşlar Airbus A321LR uçakları ile gerçekleştirilecek. SAS, yaklaşık 5 ay boyunca Kopenhag'dan Banjul'a seferler düzenleyecek ve Stockholm, Oslo ve Helsinki'den kesintisiz bağlantılar sunacak. Airbus A321LR, SAS'ın New York gibi uzun mesafeli uçuşlarında kullandığı ve Business, Plus ve Go olmak üzere üç kabin sınıfına sahip olan uçak modeliyle aynı.

Bu yeni anlaşma, SAS ve Apollo arasındaki başarılı iş birliğini daha da ileriye taşıyarak, İskandinavya'daki charter uçuşlarının kapasitesini ve erişimini genişletiyor.

AERONEWS24