Genç yetenekleri iş dünyasıyla buluşturan Youthall platformunun bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Youth Awards® 2024’ün sonuçları açıklandı. Pegasus Airlines, 152 binden fazla oyla "Gençler Tarafından En Çok Çalışılmak İstenen Ulaşım Şirketi" kategorisinde birinci sırada yer aldı.

Azerbaycan'a ait uçak yangın söndürme çalışmalarına katıldı Azerbaycan'a ait uçak yangın söndürme çalışmalarına katıldı

Youth Awards® 2024, Türkiye genelinde 249 üniversite ve 244 bölümden gelen oylarla oluşturuldu. Ulaşım sektörü başta olmak üzere, finans, teknoloji, enerji, perakende gibi farklı alanlarda gençler, kariyer yapmak istedikleri şirketleri oyladı. Pegasus Airlines, genç yeteneklerin tercihi olarak bu yıl ulaştırma sektöründe zirveye yerleşti.

Gençlerin Tercihi: Pegasus Airlines

Pegasus Airlines’ın ulaştırma kategorisinde birinci seçilmesinin, şirketin çalışanlarına sunduğu kariyer fırsatları, inovatif yaklaşımı ve işveren markası çalışmalarının etkili olduğu belirtiliyor. Şirket, gençler tarafından yalnızca iş imkânlarıyla değil, aynı zamanda sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk projeleri ve topluma katkılarıyla da ön planda tutuluyor.

Youthall CEO’su Emre Aykan, gençlerin tercih ettiği şirketlerin, iş dünyasında geleceği şekillendirdiğini belirterek, “Gençlerin tercihleri, şirketlerin stratejilerine yön veriyor. Pegasus Airlines’ın bu başarıyı elde etmesi, gençlerin değişen iş beklentilerine uygun hareket ettiğinin göstergesidir” dedi.

Youth Awards® 2024’te Pegasus Airlines’ın ulaştığı bu başarı, şirketin sektördeki güçlü konumunu ve genç yeteneklerle kurduğu güçlü bağı bir kez daha ortaya koymuş oldu.