Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından düzenlenen "Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni"nde çevreye duyarlı sürdürülebilirlik çalışmaları ve insan kaynaklarına olan katkılarıyla 2 ödüle birden layık görüldü.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, SATSO Başkanı Akgün Altuğ'un katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde, Otokar 10 farklı kategoride ödül alarak başarılarına bir yenisini ekledi.

Otokar, çevresel, sosyal, yönetişim alanlarında sorumlu, paydaş katılımını gözeten sürdürülebilirlik çalışmalarıyla "Çevre Ödülü"nün sahibi oldu. Aynı zamanda, iş stratejilerini güçlendiren, çevreye, insana ve geleceğe saygılı bir yol haritası izleyen firma, "İstihdam Ödülü"nü alarak Sakarya'da en fazla istihdam yaratan kuruluşlar arasında birinci sıraya yerleşti.

Pegasus, Ankara-Dublin seferlerine başladı Pegasus, Ankara-Dublin seferlerine başladı

Otokar, elektrikli ve alternatif yakıtlı araç projeleriyle çevre dostu teknolojilere odaklanırken, çalışanlarını en büyük sermayesi olarak görmesi ve insan odaklı kurumsal politikalarıyla da İnsan Kaynakları alanında ödüle layık görüldü. Bu başarılar, Otokar'ın sadece savunma sanayisinde değil, sürdürülebilirlik ve insan kaynakları alanında da öncü bir rol üstlendiğini gösteriyor.