Havacılık sektörünün yatırım notu yükseliyor Havacılık sektörünün yatırım notu yükseliyor

Lufthansa, New Jersey'deki Newark Liberty Uluslararası Havalimanı'nın Terminal B'sinde yeni Premium Lounge'unu hizmete açtı. 600 metrekarelik bu geniş alanın kalbinde, yolcuların kokteyller, şaraplar, alkollü içecekler ve alkolsüz içecekler bulabileceği merkezi Skyline Bar yer alıyor. Ayrıca, New Jersey'den gelen fıçı Craft Beer de sunuluyor.

Lufthansa Group, bistro alanında misafirlerine bölgeden temin edilen ürünlerle hazırlanan lezzetler sunuyor. Yaz aylarında, Jersey’den gelen mısır ekmeği ve şekerlenmiş domates marmeladı, trompet mantarları, pastırma, marul ve domates chutney ile hazırlanan ekşi mayalı sandviçler gibi özel lezzetler menüde yer alacak.

First-Class yolcuları ve Hon-Circle üyeleri, özel bir yemek alanında à la carte menüden yararlanabiliyor. Bu özel bölümde, seçkin şaraplar ve şampanya seçenekleri de sunuluyor.

Lufthansa Lounge2

Lufthansa, bu yeni Premium Lounge'a yaklaşık on milyon Euro yatırım yaptığını açıkladı. Newark Liberty Havalimanı'ndaki yeni lounge, önceki alana göre yüzde 25 kapasite artışıyla yaklaşık 170 misafir ağırlayabiliyor. Lounge, Newark Havalimanı'na uçuş yapan tüm Lufthansa Group havayollarının First ve Business Class yolcularının yanı sıra Hon-Circle üyeleri ve Senatorlar için de açık olacak.

Lounge alanının üçte biri, iş seyahati yapanların ihtiyaçlarına göre tasarlanmış ve kablosuz şarj veya kablosuz baskı imkanı sunan işlevsel ortak masalarla donatılmıştır. Geri kalan alan ise çeşitli grup büyüklüklerine göre tasarlanmış rahat oturma alanları sunarak misafirlere dinlenme imkanı tanıyor. Ayrıca, çok amaçlı odalar toplantılar, görüşmeler veya çocukların oyun oynayabileceği alanlar olarak kullanılabiliyor.

Lufthansa, dünya genelinde 17 lokasyonda yaklaşık 60 lounge işletiyor.