Amsterdam Haberleri

Amsterdam haberleri ve güncel Amsterdam gelişmeleri, Amsterdam ile ilgili tüm video, Amsterdam fotoğrafları ve Amsterdam haberleri AERONEWS24 - Havacılık Haberleri sitemizde


Turizm

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da turizm kirliliği ile mücadele amacıyla kente gelen yolcu gemisi ve kanallardaki turistik tekne sayısı azaltılacak.

Turizm

Yılda ortalama 20 milyondan fazla turistin ziyaret ettiği Hollanda’nın başkenti Amsterdam, “turizm kirliliği” ile mücadele amacıyla kente gelen yolcu gemisi...

Corendon Dutch Airlines, Curaçao'daki uçuşlarının başarısının ardından ve Bonaire'de tatil talebinin artmasıyla, Amsterdam'dan Bonaire'e haftalık iki kez hizmete başlayacak.

Easyjet'e ait bir Airbus A320-200 tipi uçak, Manchester Havalimanı'ndan Amsterdam'a gitmek üzere havalanırken yıldırım isabet etti.

Saraybosna Havalimanı, Avrupa'da hizmet verilmeyen destinasyonlara yeni uçuşlar sağlamak amacıyla bir dizi havayolu şirketiyle görüşmeler gerçekleştirdiğini duyurdu.

İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı'nın (Eurocontrol) verilerine göre; 22-28 Nisan tarihlerinde günlük ortalama bin 421 uçuşla Avrupa'nın en...

Sivil Havacılık

İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı'nın (Eurocontrol) verilerine göre, 15-21 Nisan tarihleri arasında yoğun hava trafiğiyle dikkat çekti.

Turizm

Hollanda-Amsterdam’da aşırı turizmle mücadele etmek için yeni otellerin inşa edilmesine yasak getirildi.

Sivil Havacılık

Emirates, Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki uçuşları için Sürdürülebilir Havacılık Yakıtı (SAF) tedarikine başladı

Sivil Havacılık

KLM Havayolları'na ait bir Boeing 777-200 tipi uçağın Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda gerçekleştirdiği push back işlemi sırasında toprak zemine saplandı.

Sivil Havacılık

Hollandalı KLM’in İsveç’in Göteborg şehrinden Hollanda’nın Amsterdam şehrine gidecek olan B737-800 tipi uçağı taksi yolundan çıktı.

Sivil Havacılık

Transavia filosuna 1 ay önce katılan A321neo tipi uçağın Amsterdam’a inişte kuşa çarptığı açıklandı.

  • 26°C
  • 32,57 %0.16
  • 35,25 %0.39
  • 2.467,50 %0.17
  • 10.710 %0.26
  • 58.667 %-3.98
  • 3.201 %-4.2
Reklam Bloğu