Corendon Dutch Airlines, Curaçao'daki uçuşlarının başarısının ardından ve Bonaire'de tatil talebinin artmasıyla, Amsterdam'dan Bonaire'e haftalık iki kez hizmete başlayacak.

Uçuşlar Çarşamba ve Pazar günleri gerçekleşecek olup, Curaçao'da bir mola verilecek ve ardından Bonaire'e ve Amsterdam'a geri dönüş için yeni bir ekip uçağa alınacak.

GÜNAY USLU: "ÇOK MUTLUYUM"

Uçak bileti fiyatları son 5 yılda yüzde 84 arttı Uçak bileti fiyatları son 5 yılda yüzde 84 arttı

Corendon'un CEO'su Günay Uslu, "Bonaire gerçekten muhteşem bir ada, bu yüzden artık uçuşlarımızı kendimiz sunabiliyor olmaktan çok mutluyum. Seyahat edenler, Corendon'un ortak olduğu birçok muhteşem otel arasından seçim yapabilirler. Veya sadece Hollanda'da veya Bonaire'de arkadaşlarını veya akrabalarını ziyaret etmek için ayrı bir bilet satın alabilirler. Curaçao'ya uçma deneyimimizle, aslında hizmetimizi Bonaire'e genişletmek mantıklı bir adım." dedi.

Uçuşların genişlemesine ek olarak, Corendon ayrıca Bonaire'de çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor. Bu ortaklıklar arasında, 70 daireye sahip yeni Villa Adası'ndaki 4 yıldızlı bir tatil köyü olan Van der Valk Plaza Island Residence ve Corendon misafirlerine özel olan The Resort Bonaire bulunuyor.

AERONEWS24