Hayatını başkalarına yardım etmeye adamış olan Emine Tuğba Özdemir’in adı, anlamlı bir projeyle ölümsüzleştirildi. Yardıma muhtaç insanlara, özellikle de çocuklara olan sevgisi ve desteğiyle bilinen Tuğba’nın anısına, deprem bölgesindeki çocuklar için bir özel eğitim sınıfı açıldı.

Emine Tuğba Özdemir Özel Eğitim Sınıfı, onun bu dünyada bıraktığı iyilik izlerinin bir sembolü olarak faaliyete geçti. Hastalığıyla mücadele ettiği zor zamanlarda bile, Tuğba başkalarını düşünmeyi bırakmamış ve özellikle deprem bölgesindeki çocuklara destek olmak için çaba sarf etmişti. Onun bu fedakarlığı ve insan sevgisi, bu sınıf ile yaşatılacak.

Açılış töreninde bir konuşma yapan İyiliğe Uçanlar Uluslararası İnsani Yardım Derneği temsilcileri, "Bu sınıf yalnızca bir eğitim alanı değil, aynı zamanda Tuğba’nın gönlündeki iyilik ve insanlara verdiği değeri yaşatacak bir miras" sözleriyle duygularını dile getirdiler. Törene katılan Tuğba'nın ailesine de şükranlarını sunarak, Tuğba’ya Allah’tan rahmet dilediler.

Bu sınıfın, eğitime ve geleceğe yapılan önemli bir yatırım olarak ülkemize hayırlı olması temenni edildi.

Mahan Air Uçağı İnşaat Halindeki Pistte İniş Yaptı Mahan Air Uçağı İnşaat Halindeki Pistte İniş Yaptı

Türk Hava Yolları (THY) Uçuş İşletme Başkanlığı'nda bir yıldır memur olarak görev yapan Emine Tuğba Özdemir, geçirdiği kanser rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz Ağustos ayında, 34 yaşında hayata veda etmişti.

Özdemir, THY'ye geçmeden önce Turkish Ground Service Yer Hizmetleri (TGS) bünyesinde Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı’nda çeşitli birimlerde 10 yıl boyunca memur olarak görev yapmıştı.

Emine Tuğba Özdemir Iyiliğe Uçanlar1