Korean Air, Güney Kore çıkışlı uluslararası uçuşlarında First Class yolcularına özel ön sipariş yemek hizmeti sunmaya hazırlanıyor. 12 Ekim'de başlatılacak yeni uygulama, yolcuların uçuşlarından önce yemeklerini seçme imkanı tanıyor.

Havayolu, Ocak 2023’ten itibaren bazı uluslararası hatlarda Prestige Class için bu hizmeti sunarken, First Class uçuşlarına genişleterek deneyimi daha da kişiselleştirmeyi amaçlıyor. Yolcular, uçuşlarından 60 gün ile 24 saat öncesine kadar Korean Air’in internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden ana yemek, meze ve çorba gibi seçeneklerden oluşan menülerini belirleyebilecekler.

Ayrıca, yalnızca ön siparişle sunulacak olan 4 ila 6 özel menü seçeneği de yolcuların tercihine sunulacak. Vegan menü ise, çevreye duyarlılık ve sosyal sorumluluk ilkeleri doğrultusunda sunulan seçenekler arasında yer alıyor.

İlk aşamada Los Angeles, New York, Atlanta, San Francisco, Washington D.C., Paris, Londra ve Frankfurt rotalarında uygulanacak olan bu hizmet, ilerleyen dönemde diğer uluslararası hatlara da genişletilecek.

Eurowings, o hatta uçuşları durduruyor! Eurowings, o hatta uçuşları durduruyor!

Korean Air yetkilileri, ön sipariş yemek hizmetinin First Class yolcularına en iyi hizmeti sunmayı ve uçak içi yemek operasyonlarının daha verimli hale gelmesini sağlayacağını ifade etti.

Korean Air First Class2

Kaynak: AERONEWS24