Edelweiss, 2024/2025 kış uçuş planını açıkladı ve Zürih'ten üç yeni hedefin yanı sıra birçok uçuş sıklığını artırma planı yapıyor.

Şubat 2025'in sonundan itibaren, Edelweiss Zürih üzerinden Maskat'a ve oradan da doğrudan dönüşle Umman'ın Salalah şehrine haftada iki kez uçacak. Aynı zamanda 6 Kasım 2024'ten itibaren haftada iki kez, Kahire'nin batısındaki Sphinx Uluslararası Havalimanı'na uçuşlar düzenlenecek. 19 Aralık 2024'ten itibaren ise Tunus'a haftada iki kez sefer başlatılacak.

Ayrıca, Edelweiss çeşitli kış destinasyonları için uçuş sıklıklarını artırıyor. Norveç'in Tromsø şehri haftada beş kez uçulacak, Narvik yakınlarındaki Evenes Havalimanı ise 21 Aralık 2024 itibarıyla haftada bir kez uçulacak. Ivalo, Finlandiya'ya haftada iki kez uçuş eklenirken, Kittilä de aynı şekilde iki kez uçulacak. Rovaniemi ise haftada iki kez yeni uçuşlarla hizmete açılacak, Kuusamo ise haftada bir kez uçulacak. Tüm Finlandiya uçuşları Aralık ayında başlayacak.

Geçen yıl başlatılan Tampa Bay, Florida'ya olan kış sezonu uçuşları da bu kış devam edecek ve haftada iki kez gerçekleştirilecek şekilde planlandı, böylece Tampa Bay yıl boyunca uçuşlara açık olacak.

BMC'nin ilk yerli ve milli apron otobüsü yoğun ilgi görüyor BMC'nin ilk yerli ve milli apron otobüsü yoğun ilgi görüyor

Karayip destinasyonlarına olan seferlerin sıklığı değişmeyecek: Cancún üç kez, Havana bir kez ve Punta Cana ise haftada iki kez Zürih'ten direk uçulacak. Puerto Plata, Jamaika'daki Montego Bay ile birlikte haftada bir kez uçacak şekilde planlandı. San José, Kosta Rika'ya haftada üç kez, bunlardan ikisi Liberia/Guanacaste ile birlikte olmak üzere uçulacak. Ayrıca, 3 Kasım'dan itibaren Kolombiya'nın Bogotá ve Cartagena şehirlerine haftada iki kez uçuşlar başlatılacak.

Edelweiss'in kış uçuş planında sabit bir şekilde kalan destinasyonlar arasında Mauritius, Seyşeller ve Güney Afrika'nın Cape Town şehri bulunuyor. Cape Town'a haftada dört kez uçuş yapılırken, Maldivler Zürih'ten haftada üç kez, bunlardan biri Sri Lanka'daki Colombo ile bağlantılı olarak gerçekleşecek şekilde planlandı. Tayland'ın Phuket şehri ise haftada üç kez uçulacak.

Cape Verde Adaları'ndaki Sal şehrine olan uçuşlar iki katına çıkarılarak haftada dört ila beş kez, özellikle hafta sonları cazip seferlerle sunulacak. Fas'a olan uçuş kapasitesi de artırılırken, Agadir artık cumartesi günleri neredeyse sürekli olarak direkt uçuşlarla hizmet verilecek.

Diğer gelişmeler ve genişlemeler arasında Djerba, Bilbao, Ibiza, Antalya ve Cagliari gibi destinasyonların sezonunun Kasım/Aralık aylarına uzatılması veya Şubat/Mart'a öne çekilmesi bulunuyor. Split ve Faro ise ilk defa yıl boyunca uçulacak.

Edelweiss, kış seyahatlerinde yolculara daha fazla çeşitlilik ve esneklik sunmak için kapsamlı bir şekilde hizmetlerini genişletmeyi hedefliyor.