Sivil Havacılık

AHMET BOLAT : PET LOUNGE ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ

Abone Ol

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof.Dr. Ahmet Bolat yeni projelerini paylaştı.

Prof.Dr. Ahmet Bolat sosyal medya aracılığı ile paylaştığı mesajda İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirmeyi planladıkları Pet Lounge hakkında açıklamada bulundu.

Milli bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları'nda büyük başarılarılara imza atan Prof.Dr.Ahmet Bolat bu kez de evcil hayvanlar için çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Prof.Dr. Ahmet Bolat'ın o paylaşımı;

Business ya da Ekonomi farketmez, kabinde hayvan dostlarımız belli kurallar içerisinde taşınıyor. Evcil hayvanınız ağırlığı kafesiyle birlikte 8 kg’yi geçmiyorsa ve kafes ebatları 23 cm yükseklik, 30 cm genişlik ve 40 cm uzunluk boyutlarını aşmıyorsa, hayvanınızı uçağın kabin bölümünde taşıyabiliyoruz. Detaylı açıklamalar için https://lnkd.in/dB5XsMV5 sayfamıza bakabilirsiniz.

Yeni haber ise şu: Bu kriterler üzerinde olan ve kabin içinde taşınması maalesef mümkün olmayan dostlarımız da dahil evcil hayvanlarınızın uçuş öncesindeki zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek ve uygun koşulları sağlamak adına IST havalimanımızda bir “PET LOUNGE” üzerinde çalışıyoruz. Bu sene içerisinde de tamamlanmasını hedefliyoruz.