Jet2 uçuş ağını genişletiyor Jet2 uçuş ağını genişletiyor

Türk Hava Yolları (THY) Ankara Satış Müdürü Melih Torlak, Moskova ofisinin katkılarıyla Afyonkarahisar ve Ankara'da düzenlenen pazarlama faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. THY, Rusya pazarında Afyonkarahisar ve Ankara’nın gastronomik, tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini tanıtmak amacıyla 16-21 Ekim 2024 tarihleri arasında Moskova’dan 10 acentenin katıldığı bir tanıtım gezisi (famtrip) düzenledi.

Gezi, Vnukovo Havalimanı’ndaki Türk misafirperverliği esaslarına göre düzenlenmiş Türk Hava Yolları CIP Salonu'nda başladı. Afyonkarahisar’da dört gün geçiren acente temsilcileri, bölgenin turizm potansiyelini ve otellerin kaplıca hizmetlerini yakından inceleme fırsatı buldu. Ayrıca Ulu Cami, Karahisar Kalesi, Sultan Divani Mevlevihanesi, Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi ve Frig Vadisi gibi önemli tarihi yerleri ziyaret ettiler. Düzenlenen B2B çalıştayında, turizm sektörü temsilcileri ve otel yöneticileriyle bir araya gelen acenteler, Rusya’dan bölgeye yönelik turizmin geliştirilmesine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ankara’da devam eden gezide acenteler, Ankara Kalesi, Rahmi Koç Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Anıtkabir’i ziyaret ederek başkentin kültürel zenginliklerini keşfettiler. Gezi sonunda acenteler, bu deneyimleri müşterileriyle paylaşmak için sabırsızlandıklarını dile getirdi.