Finnair, bu hafta yaptığı açıklamada, 2025'in yaz döneminde popüler ABD destinasyonları Chicago, Dallas, Seattle ve Los Angeles'a uçuş ekleyeceğini duyurdu. Ayrıca, Japonya'nın Nagoya ve Osaka şehirleri ile Çin'in Şanghay kentine de uçuşlar ekleniyor. Yaz sezonu 30 Mart 2025 ile 25 Ekim 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Embraer, teslimat rakamlarını açıkladı Embraer, teslimat rakamlarını açıkladı

Havayolu, önümüzdeki yaz Chicago'ya günlük uçuşlar düzenleyecek ve Dallas'a haftada 11 sefer yaparak, bu yaz sunulan hizmetten beş frekans daha fazla uçuş gerçekleştirecek. Seattle ve Los Angeles için de haftada iki ek sefer planlanıyor.

Finnair'in Gelirden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Christine Rovelli, “ABD'ye olan kapasitemizi artırmak, müşterilerimize Kuzey Amerika ve ötesine mükemmel bağlantılar sunuyor. Müşteriler, Dallas ve Chicago üzerinden American Airlines'ın Kuzey ve Güney Amerika'daki geniş ağına bağlanabilirken, Seattle ve Los Angeles, örneğin Batı Kıyısı'nın diğer bölgelerine ve Hawaii'ye ulaşım imkanı sunuyor," dedi.

Ayrıca, Finnair, Yaz 2025 için Japonya ve Çin'e de kapasite artırarak Osaka ve Nagoya'ya günlük uçuşlar düzenleyecek. Geçtiğimiz yaz yeniden başlatılan Nagoya, haftada bir ek sefer ile birlikte toplamda dört sefer sunacak. Japonya, ünlü hızlı tren sistemi sayesinde Nagoya ve Osaka'dan kolayca keşfedilebiliyor.

Osaka, zengin bir mirasa sahip bir şehir olup, geçmişte Naniwa olarak biliniyor ve Japonya'nın ilk başkenti olarak tarih sahnesinde yer alıyor. Şu anda Osaka, Tokyo'dan sonra Japonya'nın ikinci en büyük metropol alanı olarak, seçkin gezginlerin tüm beklentilerini karşılayan bir şehir olarak öne çıkıyor.

Finnair ayrıca, Yaz 2025 sezonunda Şanghay'a haftada bir ek sefer düzenleyerek, bu noktaya yaz boyunca toplamda haftada dört uçuş gerçekleştirecek.