Türkiye'nin önde gelen giyim markalarından Vakko, Nişantaşı'nda büyük beğeni toplayan Vakko Hotel & Residence Istanbul'un ardından Çengelköy'de yeni bir otel ile karşımıza çıkıyor. 19. yüzyıldan kalma eski bir Osmanlı fabrikasından dönüştürülen ve Boğaz'ın eşsiz manzarasına sahip olan bu tarihi mekan, Vakko Hotel & Residence Sumahan adıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Yunanistan'da Turist Sayısı Arttı, Turizm Geliri Düştü Yunanistan'da Turist Sayısı Arttı, Turizm Geliri Düştü

Taş duvarları, kemerli pencereleri ve özel iskelesi ile dikkat çeken Sumahan on the Water, Vakko'nun lüks ve estetik anlayışını yansıtan bir atmosfer sunacak. Otel, 2024 yılının Mayıs ayında kapılarını açmayı planlıyor.

Vakko Hotel & Residence Sumahan, 12 adet özel yaşam alanının yanı sıra Vakko L’Atelier, Club Privee, Bistro Bar gibi şık alanlara da ev sahipliği yapacak. Bu mekanlar, konuklara hem konforlu bir konaklama deneyimi hem de unutulmaz bir sosyal etkileşim imkanı sunacak.

Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vakko Hotel & Residence Sumahan ile bir hayalimizi daha gerçekleştiriyoruz. Boğaz'ın tüm güzelliklerine hakim bu muhteşem yapının, İstanbul’u ziyaret eden ve burada konaklayan herkesin hafızasında unutulmaz hatıralarla kalacağına eminiz. Dolayısıyla burayı sadece ikinci otelimiz olarak değil, İstanbul’a değer katan bir armağan olarak görüyoruz," ifadelerini kullandı.