İtalya merkezli Sky Alps, Mostar Havalimanı’nda Üs Kuruyor İtalya merkezli Sky Alps, Mostar Havalimanı’nda Üs Kuruyor

Air India, bir yolcusunun uçuş sırasında yemeğinde hamam böceği bulduğu iddiasıyla yeniden gündemde. Geçtiğimiz günlerde Delhi'den New York'a seyahat eden Suyesha Savant, uçakta kendisine sunulan omletin içerisinde bir hamam böceği bulduğunu belirtti. Savant, yaşadığı bu rahatsız edici olayı sosyal medya platformu X'te paylaştı.

Yemeğin Yarısını Yedikten Sonra Fark Ettiler

Suyesha Savant, paylaşımında "Delhi’den New York’a olan Air India uçuşunda bana servis edilen omlette hamam böceği buldum. İki yaşındaki çocuğumla birlikte yemeğin yarısından fazlasını yemiştik" ifadelerine yer verdi. Ayrıca, bu olayın ardından gıda zehirlenmesi yaşadığını ekleyen Savant, omletin içindeki ölü hamam böceğinin fotoğraflarını da paylaştı.

Temizlik Şartları Eleştirildi

Hindistan’da gazeteci olarak çalışan Savant, uçaktaki temizlik koşullarını da eleştirdi. Uçuş sırasında çektiği bir videoda, koltuğun ceplerinde atık şişeler olduğunu ve durumu kabin ekibine bildirdiğinde bunun "bir hata" olarak nitelendirildiğini söyledi. Ancak Savant, "Ama bu kadar çok hata nasıl yapılabilir?" diyerek duruma tepki gösterdi.

Air India’dan Soruşturma Başlatıldı

Air India sözcüsü, olayla ilgili yaptığı açıklamada şirketin durumu ciddiyetle ele aldığını ve ilgili catering hizmet sağlayıcısı ile bir soruşturma başlatıldığını belirtti. Sözcü, "Müşterimizin yaşadığı deneyimden endişe duyuyoruz. Önde gelen havayolu şirketlerine hizmet veren saygın ikram firmalarıyla çalışıyoruz ve yemeklerin kalitesini sağlamak için katı standart operasyon prosedürlerimiz bulunuyor," ifadelerini kullandı.