Terör saldırısıyla sarsılan TUSAŞ, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verirken Türkiye'nin geleceğine yönelik çalışmalara ara vermeden sürdürüleceğini ifade edildi.

Ankara'da faaliyetlerini sürdüren Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) dün terör saldırısıyla sarsıldı. Bugün yapılan açıklamada ise 'Her badireyi güçlü bir şekilde atlatan milletin bir evlatlarıyız. Bu saldırıyı da birlik ve beraberlik içerisinde atlatarak ülkemizin geleceğine yönelik ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz" mesajı paylaşıldı.

TUSAŞ saldırısı sonrası 29 Ekim etkinlikleri iptal edildi TUSAŞ saldırısı sonrası 29 Ekim etkinlikleri iptal edildi

TUSAŞ saldırısıyla ilgili soruşturma sürerken şirketten yapılan açıklamada 'birlik ve beraberlik' mesajı verildi. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gerçekleştirilen saldırı sadece şirketimize yönelik değil, tüm savunma sanayimiz ve milletimize yönelik bir saldırıdır. Fakat her badireyi güçlü bir şekilde atlatan milletin bir evlatlarıyız. Bu saldırıyı da birlik ve beraberlik içerisinde atlatarak ülkemizin geleceğine yönelik ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz. Saldırı sonucu şehit düşen mesai arkadaşlarımız ve bir vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. TUSAS olarak şehitlerimizin hatırasını yaşatarak milli savunma sanayimize katkı sunmaya devam edeceğiz."