Sivil Havacılık

Türk Hava Yolları'ndan mil ödüllü yarışma

Milli Bayrak Taşıyıcı Havayolu şirketi Türk Hava Yolları yarışma düzenliyor.

Abone Ol

Milli Bayrak Taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları mil ödüllü yarışma düzenliyor.

Türk Hava Yolları tarafından duyurulan yarışmanın şartları, kategorileri ve ödülleri

Herkes için erişilebilir bir deneyim oluşturma hedefiyle tasarladığımız "Erişilebilir Gökyüzü" yarışmamız ile seyahat deneyimini engelli, hamile, yaşlı ve özel ihtiyaçlı diğer tüm gruplar için iyileştirmeyi hedefliyoruz. 

Yaratıcı ve etkili fikirlerinizi paylaşarak gökyüzünü özgürleştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 5 ana kategoride fikirlerin derleneceği yarışmada, dereceye giren ilk beş kişi, yolcu programımız Miles&Smiles'tan toplam 1 milyon Mil ödül kazanacak.

Türk Hava Yolları, erişilebilirlik ve toplumsal kapsayıcılık konularına odaklanan Erişilebilir Gökyüzü adlı yarışma ile tüm dezavantajlı gruplar için seyahat deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor ve bu doğrultuda sizlerden gelecek olan yenilikçi ve etkili fikirleri bekliyor.

Herkes için erişilebilir bir deneyim süreci oluşturma hedefiyle tasarladığımız yarışmamızda, yaşlılar, engelliler, hamileler ve diğer dezavantajlı grupların da seyahatlerini eşit, kolay ve rahat bir şekilde yapabilmesini sağlamak amacındayız. Mesafeleri ortadan kaldırıp bağlantılar kurarken, özel ihtiyaçlara göre tasarlanmış erişilebilir bir yolculuğun ayrıcalığını daha da heyecan verici bir deneyimle yaşamak üzere, özgürlüğe hep birlikte kanat çırpıyoruz.

5 ana kategoride fikirlerin derleneceği yarışmada, dereceye giren ilk beş kişi Türk Hava Yolları yolcu programı Miles&Smiles’tan toplam 1 milyon Mil ile ödüllendirilecek.

Siz de bu misyona katılarak gökyüzünü özgürleştirecek yaratıcı ve yenilikçi fikirlerinizi bizlerle paylaşın, kişiselleştirilmiş deneyimlerle Türk Hava Yolları konforunu yeni zirvelere hep birlikte taşıyalım!

1.lik ödülü 300.000 Mil

2.lik ödülü 250.000 Mil

3.lük ödülü 200.000 Mil

4.lük ödülü 150.000 Mil

5.lik ödülü 100.000 Mil

Kategoriler

Yolculuğu Planlama

Yolculuğa başlamadan, seyahati planlama aşamasında karşılaşılabilecek durumlara yönelik çözümler ve yenilik önerileri bu kategori altında paylaşılabilir.

Yolculuğa Çıkış

Havalimanına hareket edilmesinden uçağa binişe kadar geçen süreç dahilinde, özel ihtiyaçlarla uyumlu bir deneyim tasarımına yönelik fikirler bu kategori altında paylaşılabilir.

Uçuş

Uçuş konforunu daha iyi noktalara taşımaya yönelik çözümler bu kategori altında paylaşılabilir.

Varış

Özel ihtiyaçlı yolcularımızın varış yerlerindeki deneyimlerini iyileştirmeye yönelik fikirler bu kategori altında paylaşılabilir.

Diğer

Seyahat deneyimini iyileştirmeye yönelik diğer fikirler bu kategori altında paylaşılabilir.