Türk Hava Yolları, Denver Uluslararası Havalimanı'ndaki yer hizmetleri ve kabin temizliği hizmetleri için Worldwide Flight Services (WFS) ile üç yıllık bir anlaşma imzaladı. SATS Group bünyesindeki WFS, bu anlaşma kapsamında Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketine geniş kapsamlı hizmetler sunacak.

Türk Hava Yolları, Haziran 2024'te ABD'deki 14. destinasyonu olarak Denver'a uçuşlarına başladı. İstanbul-Denver arasında Boeing 777 ve Airbus A350 tipi uçaklarla gerçekleştirilen seferler, başlangıçta haftada üç kez düzenlenirken, Temmuz ayında haftada dört sefere çıkarıldı.

WFS, Denver Uluslararası Havalimanı'nda Türk Hava Yolları'na ramp hizmetleri, uçak geri itme, bagaj işlemleri, kargo yükleme/boşaltma, uçak çevresi kargo taşımacılığı ve kabin temizliği gibi hizmetler sunacak.

Erzurumlular Uçak Seferleri İçin İmza Kampanyası Başlattı Erzurumlular Uçak Seferleri İçin İmza Kampanyası Başlattı

WFS Amerika Kıtasından Sorumlu Yer Hizmetleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Paul Walton, "Denver, uluslararası ve yerli havayolu operatörleri için önemli ve büyüyen bir pazar. WFS, bu büyümeden faydalanarak, Colorado'nun başkenti Denver'a uçuş başlatan havayolları için birinci tercih haline geliyor. Türk Hava Yolları'nı Denver'da WFS ailesine katmaktan gurur duyuyoruz," dedi.

WFS, halihazırda Chicago'da da Türk Hava Yolları'na yer hizmetleri sağlıyor ve şu anda Denver'da 21 havayolu şirketine hizmet vererek yılda 9.000'den fazla uçak dönüşünü yönetiyor.

Denver, WFS Americas'ın ABD ve Kanada'daki 81 istasyonundan biri olup, bu istasyonlar SATS Group'un 27 ülkede 215'ten fazla istasyondan oluşan küresel ağına entegre. Bu ağ, müşterilere global bağlantı imkanı sunarken, havacılık sektöründe operasyonel mükemmellik ve olumlu müşteri deneyimi sağlamaya odaklanan deneyimli ekiplerin desteğini de içeriyor.