TAV Havalimanları CEO'su Serkan Kaptan ve beraberindeki üst düzey yöneticiler; Murahhas Yönetim Kurulu Üyesi Franck Mereyde, İnsan Kaynakları Grup Başkanı Hakan Öker, HAVAŞ Genel Müdürü Mete Erna, TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü ve Ticari İşler Grup Başkanı Aude Ferrand, ATÜ Duty Free CEO'su Ersan Arcan, CEO Ofis ve İş Geliştirme Direktörü Giray Çolpan, Havalimanları Direktörü Candemir Akyıldız ve Hukuk Direktörü Ceyda Akbal Öztarhan, TAV Özel Güvenlik Hizmetleri Bolluca Operasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

UPS, Frigo-Trans ve BPL’yi satın aldı UPS, Frigo-Trans ve BPL’yi satın aldı

Turgay Şahan

Öğle yemeği ile başlayan programda, elektronik güvenlik çözümlerinden Mobil Denetim Sistemi cihazı tanıtımı ve K9 Ekibi tarafından bir gösteri sunuldu. Ziyaretin sonunda misafirlere TAV Güvenlik Genel Müdürü Turgay Şahan tarafından operasyon binası gezdirilerek K9 Birimi, Alarm İzleme Merkezi, Ar-Ge ve Uzaktan İzleme Merkezi ile TAV Akademi'nin eğitim süreçleri hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

Tav Güvenli̇k 7Tav Güvenlik 6Tav Güvenlik 5Tav Güvenlik 3Tav Güvenlik 2

1997’den bu yana sivil havacılık güvenliğinin tüm alanlarında hizmet veren TAV Güvenlik, müşteri ve çalışan memnuniyetini ön planda tutmaya devam ediyor.