Kotaların artmasıyla birlikte Hac ve Umre ziyaretlerinde yoğunluk yaşanan Kutsal Topraklar için, Medine Primeclass Lounge konforlu bir deneyim sunuyor. Dış hatlar terminalinde düzenlenen açılış törenine TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Güçlü Batkın da katıldı.

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Güçlü Batkın, “Kutsal Topraklar'ın ana giriş kapılarından biri olan Medine, bizim için ayrı bir öneme sahip. Hac ve Umre ibadetini gerçekleştirmek üzere gelen misafirlerimizi Medine'de ağırlamaktan, pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız faaliyetlere geri dönmekten mutluluk duyuyoruz. 2024 başında, Medine'de karşılama-uğurlama hizmetimizi de devreye alacağız. Yılda 6 milyondan fazla misafire özel yolcu salonlarımızda hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

Türk Hava Yolları'nın Kredi Notu Yükseldi Türk Hava Yolları'nın Kredi Notu Yükseldi

Prens Muhammed bin Abdülaziz Havalimanı'ndaki tek dış hatlar bekleme salonu olan Primeclass Lounge, 7/24 faaliyet gösteriyor. Salon, ibadet odaları, çocuk alanı, dinlenme alanı, çalışma alanı gibi ayrıcalıklı hizmetler sunmaktadır.

Anlaşmalı havayollarının yolcularına hizmet sunan bu özel salona, Lounge Me, Dreamfolks, TAV Passport gibi uygulamalarla da giriş yapılabilmektedir.

Medine Havalimanı, yılın ilk 10 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 55 artışla toplam 7 milyon 645 bin yolcuya hizmet vermiştir.