Helvetic Airways filosuna yeni uçaklar katmaya devam ediyor Helvetic Airways filosuna yeni uçaklar katmaya devam ediyor

TAV Havalimanları’nın işlettiği Almatı, Batum, Medine, Milas-Bodrum ve Tiflis Havalimanları, Frankfurt’ta ödüle layık görüldü.

Ödüller Frankfurt’da düzenlenen ve 120’den fazla ülkeden iki binden fazla sektör temsilcisini buluşturan Passenger Terminal Expo’da (PTE) açıklandı.

TAV’ın 5 havalimanı 2024’te en iyiler arasında
Dünya genelinde gerçekleştirilen havalimanı müşteri memnuniyeti anketiyle belirlenen sonuçlara göre, TAV’ın 5 havalimanı 2024’te en iyiler arasında yer aldı.

Medine Havalimanı
Medine Havalimanı, geçen seneki konumunu iki sıra yükselterek dünyanın en iyi 50 havalimanı içerisinde yer aldı. Orta Doğu’nun en iyi bölgesel havalimanı da seçilen Medine, aynı zamanda “5-10 Milyon Yolcuya Hizmet Veren Havalimanları”, “Orta Doğu’da En İyi Havalimanı Personeli” ve “Orta Doğu’da En İyi Havalimanları” kategorilerinde ilk 10’a girdi.

Almatı Havalimanı
Almatı, Orta Asya’nın en iyi ikinci bölgesel havalimanı olarak gösterilirken, “Orta Asya’da En İyi Havalimanları” ve “Orta Asya’da En İyi Havalimanı Personeli” kategorilerinde ilk 5’te yer aldı.

Tiflis ve Batum Havalimanları
Tiflis ve Batum havalimanları ise Doğu Avrupa bölgesinde en iyi ilk 10 havalimanı içinde yer buldu. Tiflis Havalimanı ayrıca yolcu sayısına göre kendi kategorisinde en iyiler arasında sıralandı.

Milas-Bodrum Havalimanı
Milas-Bodrum Havalimanı da “En Çok Gelişim Gösteren” ilk 10 havalimanından biri oldu.

Skytrax Dünya Havalimanı Ödülleri, dünya genelinde gerçekleştirilen havalimanı müşteri memnuniyeti anketiyle belirleniyor. 570'den fazla havalimanındaki müşteri hizmetleri ve tesislerini değerlendiren ödüller , dünya çapındaki havalimanları için mükemmellik standardı olarak kabul ediliyor.