İsviçreli havayolu şirketi Swiss, Ortadoğu'daki son gelişmeler ışığında Tel Aviv ve Beyrut uçuşları için yeni bir karar aldı.

Şirketin yayınladığı açıklamaya göre, Tel Aviv seferlerinin 25 Nisan'a, Beyrut seferlerinin ise 30 Nisan'a kadar iptal edildiği belirtildi.

Swiss'in resmi açıklamasında, "Orta Doğu'daki son gelişmeler ışığında SWISS, durumu dikkatle değerlendirdi ve Tel Aviv'e gidiş-dönüş uçuşlarını 25 Nisan Perşembe gününe kadar askıya alma kararı aldı. Beyrut'a gidiş-dönüş uçuşlar ise 30 Nisan Salı gününe kadar askıya alınacak" ifadelerine yer verildi.

Uçak bileti fiyatları son 5 yılda yüzde 84 arttı Uçak bileti fiyatları son 5 yılda yüzde 84 arttı

Bu karar, bölgedeki güvenlik durumundaki belirsizlikler nedeniyle alındığı belirtiliyor. Swiss yetkilileri, yolcuların güvenliğini ön planda tutarak bu geçici önlemi aldıklarını vurguladılar.

Swiss Havayolları'nın Tel Aviv ve Beyrut'a yönelik bu geçici iptal kararı, bölgedeki gerginliklerin seyahat endüstrisine olan etkilerini bir kez daha gözler önüne serdi. Şirketin, seyahat planlarını etkilenen yolculara yardımcı olmak için esneklik ve destek sağlamaya devam edeceği bildirildi.