Heart Aerospace, hibrit elektrikli uçağı ES-30'u tanıttı Heart Aerospace, hibrit elektrikli uçağı ES-30'u tanıttı

Hitit,  havayolu ve seyahat yazılım çözümlerinin Haiti Menşeli havayolu şirketi tarafından kullanımına başlandığını duyurdu. 

Hitit, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamasında, havayolu ve seyahat yazılım çözümleri'nin Haiti Menşeli havayolu şirketi Sunrise Airways tarafından kullanımına bugün başlandığını duyurdu. 

Dünyanın en büyük üçüncü havacılık teknolojileri firması olan Hitit başta havayolu şirketleri olmak üzere, havayolu ve seyahat sektörlerinde faaliyet gösteren firmalara yeni nesil havayolu ve seyahat yazılım çözümleri üretiyor. Havayolu yolcu taşımacılığı, rezervasyon, biletleme, check-in gibi havayolu firmalarının ticari uygulamalarını, geliştirdiği sistemler sayesinde servis hizmeti olarak dünya pazarına ihraç eden Hitit, dünyanın dört bir yanındaki havayolu firmalarına iş modellerinden bağımsız olarak çözümlerini ve hizmetlerini ulaştırıyor. 

HİTİT TARAFINDAN KAP'A YAPILAN BİLDİRİM

"Haiti menşeili Sunrise Airways, Hitit'in sistemlerini 17 Temmuz 2024 itibariyle kullanmaya başlamıştır. Havayolu firması 5 (beş) yıl boyunca Şirketimizin yolcu hizmet sistemleri, tarife planlama, muhasebesi ve kargo çözümlerini kullanacaktır."  Şirket aynı açıklamasında,  bu durumun faaliyetlerine etkisini "Faaliyetlerimize etkisi olumlu olacağı beklenmektedir" ifadelerine de yer verdi.