Dünyaca ünlü Türk şef ve restoran işletmecisi Nusret Gökçe, dünyanın ilk havalimanı restoranını İstanbul Havalimanı'nda hizmete açtı. Asya, Avrupa ve Orta Doğu'nun kesiştiği noktada bulunan İGA İstanbul Havalimanı'nda faaliyet gösteren TUM, Nusret'in dünya çapında tanınan restoran zinciri Nusr-Et'in burger restoranı "Saltbae Burger"ın ilk havalimanı şubesini Dış Hatlar Terminali'nde açtı.

İstanbul Havalimanı, 2023 yılında 80 milyon yolcu hedefine yaklaşırken, TUM; Türk ve dünya mutfağından benzersiz lezzetleri yolcularla buluşturarak gastronomik deneyimi bir üst seviyeye taşımayı amaçlıyor. Saltbae Burger, özgün pişirme teknikleri ve eşsiz sunumlarıyla bilinen Nusr-Et'in et severlerin gönlünde taht kuran lezzetini burger tutkunlarına sunacak.

Türk Hava Yolları'ndan önemli anlaşma Türk Hava Yolları'ndan önemli anlaşma

TUM CEO'su Sadettin Cesur, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, dünya çapında ün kazanmış Nusr-Et restoranının "Saltbae Burger"ını İstanbul Havalimanı'nda açmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Cesur, Nusret Gökçe'nin eşsiz lezzet imzası ve et pişirme teknikleriyle hazırlanan burgerlerin, yolculara benzersiz bir deneyim sunacağını ifade etti. Ayrıca Cesur, TUM olarak hizmet kalitesini ve çeşitliliği artırmaya devam edeceklerini ve dünya genelinde Nusr-Et restoranlarını daha fazla havalimanında açma planları olduğunu vurguladı.

Nusret Gökçe ise, İstanbul Havalimanı'nda Saltbae lezzetlerini ziyaretçilere sunmaktan duyduğu gururu dile getirirken, Avrupa'nın en işlek havalimanı olan İstanbul Havalimanı'na Nusr-Et lezzetlerini taşımaktan mutlu olduğunu ifade etti. Gökçe, açtıkları Saltbae Burger restoranıyla yolcu misafirlere İstanbul'dan ayrılmadan önce unutulmaz bir Nusret deneyimi yaşatmayı hedeflediklerini belirtti.