Qatar Airways, Almanya'daki bağlantılarını güçlendirmek için Deutsche Bahn (DB) ile olan ortaklığını genişlettiğini duyurdu. Yeni anlaşmaya göre, Qatar Airways Privilege Club sadakat programı üyeleri, DB biletleriyle yapılan seyahatlerde de Avios, yani ödül puanları kazanabilecekler. Bu iş birliği, Qatar Airways uçuşlarıyla birlikte tren bileti alındığında geçerli olacak.

Qatar Airways, bu genişlemenin DB ile bir yabancı havayolu arasında gerçekleştirilen ilk iş birliği olduğunu vurguladı. Anlaşma kapsamında, Almanya'daki 15'ten fazla şehir ve Basel (İsviçre) Qatar Airways’in uçuş ağına entegre edilecek.

Dubai'den Hindistan'a giden yolcuda M-Çiçeği virüsü tespit edildi Dubai'den Hindistan'a giden yolcuda M-Çiçeği virüsü tespit edildi

Halihazırda Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg ve Münih'ten Doha'ya haftada toplam 67 uçuş gerçekleştiren Qatar Airways, bu yeni ortaklıkla tren bağlantılarını aşağıdaki şehirlerle genişletiyor:

  • Köln (QKL), Düsseldorf (QDU), Hannover (ZVR), Hamburg (ZMB), Leipzig (XIT), Münih (ZMU), Nürnberg (ZAQ), Stuttgart (ZWS), Basel Bad (ZBA), Dresden (XIR), Berlin (QPP), Bremen (DHC), Münster (MKF), Rostock (RLG), Dortmund (DTM) ve Wolfsburg (ZQU).

Bu gelişme, Almanya'daki yolcuların seyahatlerini daha rahat ve entegre bir şekilde planlamalarına olanak tanırken, Qatar Airways'in Almanya'daki hizmet ağını genişletmesine de katkı sağlayacak.