Pegasus, 8-9 Ağustos tarihlerinde alınan biletlerle 1 Eylül - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında yurt dışına 19€+vergilerden başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor.

Kampanya, 50.000 koltukla sınırlı olup, koltuk seçiminde %30 indirim fırsatı da sağlıyor.

Pegasus'tan kampanya ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

PIA'nın taliplileri belli oldu PIA'nın taliplileri belli oldu

Kampanya Koşulları ve Geçerlilik Tarihleri

Bu avantajlı kampanya, 8 Ağustos 2024 saat 08.45'ten 9 Ağustos 2024 saat 23.59'a kadar biletleme, ödeme ve satış işlemlerinin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir. Kampanya, belirtilen tarihler arasında yurt dışı direkt uçuşlarda geçerli olup, Kıbrıs uçuşları kampanya kapsamına dahil değildir.

Pegasus BolBol Üyelerine Özel Fırsatlar

Kampanyadan yalnızca Pegasus BolBol üyeleri faydalanabilir. Üye olmayanlar ise ücretsiz bir şekilde hemen üye olarak bu avantajdan yararlanabilirler. Biletleme sırasında her misafirin kendi üyelik numarasını girmesi gerekmektedir.

Uçuşlar ve Fiyat Detayları

Kampanya, İstanbul Sabiha Gökçen’den birçok Avrupa ve Orta Doğu şehrine direkt uçuşlar için geçerlidir. 19€+vergilerden başlayan fiyatlar Light Paket kapsamında sunulmakta olup, ek ürün ve hizmetler ayrıca ücretlendirilecektir. Ayrıca, 8-9 Ağustos tarihleri arasında koltuk seçimi yapan yolcular %30 indirimden faydalanabilecektir. Kampanya, yalnızca Pegasus’un taşıyıcı olduğu uçuşlar için geçerli olup, diğer hava yolları ile ortak icra edilen uçuşlarda geçerli değildir.

Bu fırsatı kaçırmamak için Pegasus’un internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden biletlerinizi hemen alabilirsiniz. Kampanya kuralları ve detaylı bilgi için Pegasus’un resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.