Yetkililere göre, Fransa'da meydana gelen bir uçak kazasında, üç kişi acil müdahale için hastaneye kaldırıldı ancak hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Olayda başka yaralanan olmamıştır. Fransa Ulaştırma Bakanı Clément Beaune, uçağın motor arızası sonucu Villejuif'teki bir yerleşim bölgesine düştüğünü açıkladı. Yerel basına göre, uçakta 80'li yaşlarda bir uçuş eğitmeni ve 20'li yaşlarda iki yolcu bulunmaktaydı.

Balıkesir Merkez Havalimanı için yeni öneri Balıkesir Merkez Havalimanı için yeni öneri

Uçak, bir apartman duvarına çarpmadan önce yola acil iniş yapmaya başladı. Sonunda apartmanın arkasındaki bahçede durdu; uçağın bazı parçaları yakındaki bir garajın çatısına dağıldı ve gövdesi çarpışmanın etkisiyle ezildi. Kuyruk bölümü uçağın geri kalanından ayrıldı ve kanatları büyük ölçüde koptu.

Uçağın Rouen'den havalanarak Toussus-le-Noble'a inmesi gerekiyordu, ancak kaza Villejuif'e yaklaşık 130 km uzaklıkta gerçekleşti. Bölge savcısı ve hava ulaştırma jandarması, kasıtsız yaralama ve başkalarının hayatını tehlikeye atma iddiasıyla soruşturma başlattı. Sivil Havacılık Güvenliği Soruşturma ve Analiz Dairesi de olayla ilgili bağımsız bir soruşturma başlattı.