AJet uçağında yolcular arasında kavga çıktı! AJet uçağında yolcular arasında kavga çıktı!

Umman'ın iki büyük havayolu şirketi Oman Air ve Salam Air, 2020 yılında başlattıkları codeshare (ortak uçuş) anlaşmasını genişletme kararı aldı. Bu genişletme ile yolculara Sultanlık içinde ve ötesinde daha geniş seyahat seçenekleri sunmayı hedefliyorlar. Ortaklığın ilk aşaması 4 Temmuz'da başlayacak ve Oman Air yolcuları, Salam Air'in ek destinasyonlarıyla uçuşlarını birleştirme olanağına sahip olacak. İlerleyen dönemlerde daha fazla destinasyonun eklenmesi planlanıyor.

Oman Air CEO'su Con Korfiatis, bu gelişmeyi şöyle değerlendirdi: "Oman Air ve Salam Air arasındaki bu genişletilmiş codeshare ortaklığından ve iş birliğimizin güçlenmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu son gelişme, müşterilerimize ve ülkenin daha geniş turistik hedeflerine fayda sağlayacak daha fazla seçenek ve uçuş planı sunmamızı mümkün kılıyor."

Bu genişletilmiş ortaklık, her iki havayolu şirketinin müşterilerine daha fazla esneklik ve seçenek sunarak, Umman'ı seyahat ve turizm açısından daha çekici bir destinasyon haline getirmeyi amaçlıyor. Yolcular, Oman Air'in geniş uçuş ağı ile Salam Air'in ek destinasyonlarından faydalanarak, daha çeşitli ve erişilebilir seyahat planları yapabilecekler.

Kaynak: AERONEWS24