Lufthansa, Alman Olimpiyat Sporları Federasyonu (DOSB) ve Alman Engelli Sporları Federasyonu (DBS) ile olan ortaklığını 2026 yılına kadar uzattı. Bu anlaşma, Deutsche Sport Marketing tarafından DOSB ve DBS adına pazarlanan hakları kapsıyor ve Lufthansa Airlines, Team Deutschland ve Team Deutschland Paralympics'in resmi hava yolu şirketi olarak kalmaya devam edecek.

Lufthansa, Alman Olimpiyat takımıyla 2005 yılından beri, Alman Paralimpik takımıyla ise 2009 yılından beri iş birliği yapıyor. Bu uzun soluklu ortaklık, Alman sporcularının dünya çapındaki yarışmalara güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlıyor. Özellikle Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları gibi uluslararası etkinliklerde, sporcuların seyahat ihtiyaçlarının karşılanması büyük önem taşıyor.

Cathay Pacific, A350 tipi uçakların operasyonlara hazır olduğunu açıkladı Cathay Pacific, A350 tipi uçakların operasyonlara hazır olduğunu açıkladı

Lufthansa CEO'su Carsten Spohr, bu ortaklığın uzatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Alman sporcularının başarısına katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Onların zafer yolculuklarında yanlarında olmaktan ve bu önemli organizasyonları desteklemekten mutluluk duyuyoruz," dedi.

Deutsche Sport Marketing CEO'su Lars Nieberg ise, "Lufthansa ile olan bu iş birliği, sporcularımızın uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edilmesini sağlıyor. 2026 yılına kadar devam edecek olan bu ortaklık, sporcularımıza güvenli ve rahat seyahat imkanı sunacak," diye ekledi.