Heart Aerospace, hibrit elektrikli uçağı ES-30'u tanıttı Heart Aerospace, hibrit elektrikli uçağı ES-30'u tanıttı

2024 turizm sezonunda Dalaman’a uçuş kapasitesini %13 artıran Jet2, 2025 yılında daha da büyük bir genişleme hedeflediğini duyurdu. İngiltere’den Dalaman’a olan talebi karşılamak amacıyla kapasitesini artıran Jet2Com ve Jet2holidays, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ve Fethiye Belediyesi ile ortaklaşa yürüttükleri tanıtım kampanyası kapsamında önemli adımlar attı.

Kampanyanın sonuçlarını değerlendirmek amacıyla FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Genel Sekreter Ezgi Tugay, Jet2 Havalimanları ve Turizm Organizasyonları Genel Müdürü Jacob Bramley ile YDA Dalaman Havalimanı Operasyonlar ve Gelirler Direktörü A.Orçun Songur, MTS Glob Türkiye Operasyonlar Müdürü Rahman Kale ve MTS Glob Ege Bölge Müdürü Tanju İçten bir araya geldi. Görüşmelerde, İngiltere pazarına yönelik tanıtım çalışmalarının büyük ilgi gördüğü ve Fethiye'nin tanıtım kampanyasıyla 10 milyondan fazla kişiye ulaşıldığı belirtildi.

Sezonun Mart ortasından Kasım sonuna kadar uzatıldığı kampanyanın başarısı vurgulanırken, Jet2’nin Genel Müdürü Jacob Bramley, 2025 yılı için daha fazla büyüme planladıklarını açıkladı. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ise Fethiye'de turizmi 12 aya yayma hedeflerinin artık bir söylemden öteye geçtiğini ve bu hedefin gerçekleştirilmesi için çalıştıklarını belirtti.

Jet2’nin 2025 yılında Dalaman’a yönelik kapasitesini daha da artırarak, bölge turizmine katkı sağlaması bekleniyor.