İtalya'nın ulusal havayolu ITA Airways, Yunanistan merkezli Sky Express ile yeni bir ticari anlaşmaya imza attı. Bu Interline anlaşması, ITA Airways'in uçuş ağını genişleterek yolculara daha fazla destinasyona ulaşım imkanı sunuyor. ITA Airways’in Roma-Fiumicino ve Milano-Malpensa havalimanlarına yaptığı uçuşlarla başlayan bu işbirliği, yolcuların İtalya genelindeki birçok şehre kolayca aktarma yapmasını sağlayacak.

ITA Airways Yolcularına Genişletilmiş Bağlantı İmkanı

Virgin Australia, Boeing 737 Max 10 Siparişlerini Max 8'e Çevirdi Virgin Australia, Boeing 737 Max 10 Siparişlerini Max 8'e Çevirdi

ITA Airways yolcuları, bu ortaklık sayesinde Sky Express ile Yunanistan ve Kıbrıs'ta 33 farklı destinasyona kolayca ulaşabilecek. Bu işbirliği, ITA Airways'in uluslararası bağlantılarını güçlendirirken, yolcularına genişletilmiş bir uçuş ağı sunarak seyahat esnekliği sağlıyor.

ITA Airways, bu yeni ortaklıkla hem iş hem de turizm amaçlı seyahat eden yolculara daha fazla seçenek sunarak İtalya’dan Yunanistan ve Kıbrıs’a seyahat etmeyi daha erişilebilir hale getirmeyi hedefliyor.