Küresel havacılık sektörünün geleceğine yön verme konusundaki kararlılığını sürdüren İGA İstanbul Havalimanı, “Avrupa Havalimanları Konseyi 34. Yıllık Genel Kongresi”ne (ACI Europe, Airport Council International) ev sahipliği yapacak. 

İflas Eden Türk Havayolu Şirketleri: Havacılık Sektöründe Bir Bakış İflas Eden Türk Havayolu Şirketleri: Havacılık Sektöründe Bir Bakış

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Selahattin Bilgen ve ACI EUROPE Genel Direktörü Olivier Jankovec’in açılış konuşmaları ile 3 Temmuz Çarşamba günü düzenlenecek etkinlik Swissotel The Bosphorus'ta gerçekleştirilecek.

Sadece Türkiye değil, Avrupa havacılık sektörü için de kritik öneme sahip İGA İstanbul Havalimanı, Avrupa’nın en önemli havalimanı etkinliklerinden “Avrupa Havalimanları Konseyi Yıllık Genel Kongresi”nde sektörün önde gelen CEO ve üst düzey yöneticileri ile 500’ü aşkın havalimanı profesyonelini misafir edecek. 

Kongre’de; üyeler arası iş birliği, bilgi paylaşımı, havacılık sektörünün geleceği ve fırsatlar gibi pek çok konu ele alınacak.

Kaynak: AERONEWS24