İspanya'nın Palma de Mallorca adasındaki Son Sant Joan Havaalanı'nda bir otomattan kahve alan bir genç neredeyse canından oluyordu. 21 yaşındaki kadın, kahveyi içtikten kısa bir süre sonra durumu kötüleşti ve acilen hastaneye kaldırıldı. 36 saat yoğun bakım altında kalan genç kadın, geçici körlük yaşadı.

İsimleri açıklanmayan genç kadın, havaalanındaki bir otomattan içtiği kahve sonrasında fenalaştı ve hayat mücadelesi vermek zorunda kaldı.

İÇİNDEKİ BÖCEKLERİ GÖRDÜĞÜNDE ŞOK OLDU

Bir havaalanı çalışanı, havaalanındaki otomattan kendi kahvesini aldı. Ancak kahveyi içerken garip bir tat fark etti. Daha yakından incelediğinde ise fincanın dibinde birkaç tane ürpertici böceğin dolaştığını gördü.

Kısa bir süre sonra midesi bulanmaya başladı ve tuvalete giderek durumu daha da kötüleşti. Anafilaktik şok geçirdi ve yüzü ile boğazı şişerek nefes almakta zorlandı.

Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu

Fenalaşmadan önce attığı son mesajda "Göremiyorum" dediği ortaya çıktı.

36 SAAT YOĞUN BAKIMDA KALDI

Kadın, bilincini kaybettikten sonra Palma hastanesine kaldırıldı ve doğrudan yoğun bakıma alındı. Havaalanı çalışanı, tam 36 saatini yoğun bakım ünitesinde geçirdi.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU Genç kadının ailesi, otomat sahibi markayı arayarak böceklerin bulunduğu bardaktan bahsetti ancak tatmin edici bir cevap alamadı. Aile, böceklerin kamu sağlığına karşı bir tehdit oluşturabileceğini belirterek polise şikayette bulundu. Ayrıca, makinenin bakım ve onarımının yetersiz olduğunu söylediler.

Havalimanı, söz konusu otomatın kullanımdan kaldırıldığını ve olayın dikkatsizlik nedeniyle gerçekleştiğini açıkladı.