İspanya Haberleri

İspanya haberleri ve güncel İspanya gelişmeleri, İspanya ile ilgili tüm video, İspanya fotoğrafları ve İspanya haberleri AERONEWS24 - Havacılık Haberleri sitemizde


Turizm

İspanya’nın Mallorca, Ibiza, Kanarya Adaları ve Barselona bölgelerinde düzenlenen kitle turizmi protestolarına Malaga da eklendi.

Turizm

İspanya ve Türkiye’de turizm sektörü, çalışanlarına en düşük kazanç sağlayan sektör oldu.

Sivil Havacılık

İspanyol havayolu şirketi Air Europa, Almanya'daki onuncu yılını kutluyor.

Sivil Havacılık

İspanya’nın nisan ayında ve yılın ilk dört aylık diliminde aldığı ziyaretçi sayısı açıklandı.

İspanya'nın ulusal havayolu şirketi Iberia, 31 Mayıs ile 2 Haziran tarihleri arasında Madrid ile Londra arasındaki uçuşlarını önemli ölçüde artırıyor.

Turizm

Türkiye, Avrupalı turistlerin en çok seyahat etmek istediği 10’uncu destinasyon oldu.

İspanya, İsrail'e silah taşıyan gemiye liman izni vermedi

Turizm

Türkiye’deki fiyat artışlarını değerlendiren turizmciler, fiyatların Avrupalı turistleri bile zorladığını ve yerli turistin halini düşünemediklerini söyledi.

İspanya, 2024 yılının mart ayına ve yılın ilk çeyreğine ait turizm verilerini açıkladı ve ülkenin turizm sektöründe muazzam bir büyüme...

Sivil Havacılık

İspanya, İtalya ve Almanya, randevuların tamamen dolduğunu belirterek, Türkiye'de vize başvurularını Mayıs sonuna kadar kapatma kararı aldı.

Sivil Havacılık

İspanyol düşük maliyetli havayolu Vueling, Katalan ekibi Barcelona'nın kadın futbol takımını sponsor olarak desteklemeye karar verdi.

Sivil Havacılık

İspanya'nın Palma de Mallorca adasındaki Son Sant Joan Havaalanı'nda bir otomattan kahve alan bir genç neredeyse canından oluyordu. 21 yaşındaki...

  • 26°C
  • 32,58 %0.17
  • 35,28 %0.47
  • 2.469,36 %0.24
  • 10.724 %0.39
  • 58.528 %-3.74
  • 3.184 %-4.93
Reklam Bloğu