Antalya Havalimanı Haberleri

Antalya Havalimanı haberleri ve güncel Antalya Havalimanı gelişmeleri, Antalya Havalimanı ile ilgili tüm video, Antalya Havalimanı fotoğrafları ve Antalya Havalimanı haberleri AERONEWS24 - Havacılık Haberleri sitemizde


Sivil Havacılık

Antalya Havalimanı’nda SunExpress Havayolları'nın Samsun, Gaziantep ve Van seferlerinin peş peşe ertelenmesi yolcuların tepkisine neden oldu.

Sivil Havacılık

Antalya Havalimanı tatil dönüşünde kendi rekorunu kırdı.

Turizm

Antalya son yılların en hareketli bayram tatilini geçirdi

Antalya, Türkiye'nin turizm başkenti unvanını pekiştirmeye devam ediyor. Nisan ayında şehri ziyaret eden turist sayısı, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre...

Sivil Havacılık

Antalya Havalimanı'nda mart ayında 1 milyon 312 bin 382 yolcuya, yılın ilk 3 aylık döneminde 3 milyon 323 bin 782...

Sivil Havacılık

Pegasus Havayolları’nın İstabul-Riyad seferini yapan uçağın kargo bölümünden sesler gelmesi nedeniyle Antalya Havalimanı’na acil indi.

Sivil Havacılık

Antalya Havalimanı 2023 rakamları açıklandı.

Turizm

Antalya'ya 2023 sezonu süresince gelen turistler, trafik yoğunluğundan ve turizm tesislerinin artan konaklama ücretlerinden şikayetçi oldu. Buna göre turistler karşılaştıkları...

Sivil Havacılık

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'nın Manavgat ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek turizmle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sivil Havacılık

Antalya Havalimanı’ndan Kapasite Genişleme Projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle önemli bir açıklama yayınladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaptırılan ikinci pistin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü SHGM, Eurocontrol’un Ekim verilerine ilişkin açıklamada bulundu.

  • 26°C
  • 32,57 %0.15
  • 35,28 %0.44
  • 2.468,68 %0.22
  • 10.727 %0.42
  • 58.310 %-4.41
  • 3.198 %-4.59
Reklam Bloğu