Toyota, ANA ve Japan Airlines'taki Hisselerini Sattı Toyota, ANA ve Japan Airlines'taki Hisselerini Sattı

Gaziantep'te gece saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis nedeniyle uçuşlar büyük ölçüde iptal edildi. Görüş mesafesinin yer yer 25-50 metreye kadar düşmesi ve tarihi Gaziantep Kalesi gibi simgelerin sis nedeniyle görünmez hale gelmesi, hava ulaşımını olumsuz etkiledi.

Sis nedeniyle Gaziantep'e olan uçuşlar ile Gaziantep'ten yapılması planlanan uçuşlar iptal edildi. Hava yolu şirketleri, yoğun sisin güvenli uçuşları engelleyici etkisi nedeniyle seferlerin gerçekleştirilemeyeceğini açıkladı. Bu durum, kentteki yolcuları ve seyahat planları yapanları etkileyerek alternatif ulaşım yöntemlerine yönlendirebilir.

Hava ulaşımındaki bu aksamaların yanı sıra sis nedeniyle kara yolu ulaşımı da kontrollü bir şekilde sağlanıyor. Araç sürücülerine düşük görüş mesafesi ve zorlu hava koşulları nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapılıyor.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalara göre, yoğun sisin ve yağışın kent genelinde gün boyunca etkili olması bekleniyor. Bu durum, uçuşların ve kara yolu trafiğinin normale dönmesini zorlaştırabilir. Yolcuların seyahat planlarını gözden geçirmeleri ve güzergahlarını dikkatlice planlamaları önem arz etmektedir.