Antalya merkezli Freebird Airlines, kuruluşunun 23. yılını ana üssü olan Antalya Havalimanı'nda düzenlenen bir etkinlikle kutladı. Şirketin genel müdürü Selim Tükenmez liderliğindeki kutlamada, çalışanlar bir araya gelerek geçmiş başarıları ve gelecek hedefleri için birlikte pasta kesti.

Freebird Airlines Genel Müdürü Selim Tükenmez, kutlamada yaptığı konuşmada, şirketin 23 yıl önce sadece 3 adet MD-83 tipi uçakla başlayan bir serüvenin bugün geldiği noktadan bahsetti. Tükenmez, şu anda Türkiye ve Avrupa Birliği tescili iki havayolu şirketi olan Freebird'in, 14 adet Airbus A320 uçağından oluşan bir filoya ve 750'den fazla çalışana sahip olduğunu belirtti. Ayrıca, şirketin 100'den fazla noktaya uçuş gerçekleştirdiğini vurgulayarak, başarıların tüm çalışanların özverisiyle elde edildiğini ifade etti ve teşekkürlerini sundu.

Toyota, ANA ve Japan Airlines'taki Hisselerini Sattı Toyota, ANA ve Japan Airlines'taki Hisselerini Sattı

Freebird Airlines, Gözen Holding çatısı altında faaliyet gösteren ve Türk sivil havacılığının köklü isimlerinden biri olan bir marka olarak öne çıkıyor. Şirket, charter uçuşlarına ek olarak 2022'de başladığı Avrupa ve Türkiye arasındaki tarifeli seferlerle büyümeye devam ediyor. Bu başarılar, Türkiye'nin havacılık sektöründeki gücünü daha da artırarak uluslararası alanda rekabet gücünü pekiştiriyor.

Freebird Airlines Antalya1