Kurban Bayramı nedeniyle artan hava yolu ulaşımı ihtiyacına yanıt, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) yerli hava yolu markası Fly Kıbrıs Hava Yolları’ndan geldi. Bayram haftası boyunca Türkiye’ye tarifeli ve karşılıklı ekstra seferler düzenleyen Fly Kıbrıs, seyahat planlayanlar için uygun ve avantajlı ulaşım alternatifleri sundu.

Yüzde 95 Doluluk ile Binlerce Yolcu

Ercan Uluslararası Havalimanı’ndan İstanbul, İzmir, Adana ve Antalya’ya karşılıklı 36 sefer düzenleyen Fly Kıbrıs Hava Yolları, %95’lik doluluk oranı ve %99’luk zamanında kalkış performansı ile binlerce yolcuya hizmet verdi. Bayram tatilinde yüksek talebi karşılayan şirket, yolcuların memnuniyetini ön planda tutarak başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

5 Eylül’den İtibaren Yeni Seferler Başlıyor

Fly Kıbrıs Hava Yolları, 5 Eylül 2024 tarihinden itibaren haftanın 4 günü Ercan Uluslararası Havalimanı’ndan karşılıklı olarak İstanbul, İzmir, Adana ve Antalya’ya düzenleyeceği seferlerin biletlerini satışa çıkardı. Yolcular, bu seferlerle KKTC ve Türkiye arasındaki seyahatlerini daha rahat ve planlı bir şekilde gerçekleştirebilecek.

A350 teslimatı gecikti... Emirates planlarını değiştirdi A350 teslimatı gecikti... Emirates planlarını değiştirdi

Fly Kıbrıs Hava Yolları, sunduğu yüksek hizmet kalitesi ve geniş uçuş ağı ile hem yerel hem de uluslararası yolcular için tercih edilen bir havayolu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yeni seferlerle birlikte daha fazla yolcuya ulaşmayı hedefleyen şirket, KKTC’nin havacılık sektöründe önemli bir oyuncu olarak konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor.