PIA, Avrupa'ya Uçuşlarını Yeniden Başlatmaya Hazırlanıyor PIA, Avrupa'ya Uçuşlarını Yeniden Başlatmaya Hazırlanıyor

Etihad Airways ve Batik Air Malaysia, yolculara daha fazla bağlantı sunmak amacıyla yeni bir kod paylaşımı ortaklığı başlattı.

Bu anlaşma sayesinde Etihad yolcuları, Malezya'da Johor Bahru, Langkawi, Penang, Kota Kinabalu ve Tawau olmak üzere beş yeni iç hat kod paylaşımı destinasyonuna ve Vietnam'da Da Nang ve Hanoi ile Avustralya'da Perth olmak üzere üç uluslararası noktaya kolayca seyahat edebilecek.

Anlaşma ile birlikte, hem Malezya'ya gelen hem de Malezya'dan çıkan yolcular, birleşik ağ üzerinde daha geniş uçuş seçeneklerine sahip olacaklar. Batik'in ağı, artık Kuala Lumpur'daki merkezi aracılığıyla Etihad'ın Abu Dhabi'den günde iki kez gerçekleştirdiği uçuşlarla kolayca erişilebilir hale geliyor.

Etihad Gelir ve Ticari İşler Müdürü Arik De, “Bu işbirliği, kod paylaşım ağımızı önemli ölçüde genişleterek yolculara Malezya'daki beş önemli destinasyona kesintisiz erişim sunuyor. Bunlar arasında cennet adası Langkawi, kültürel ve gastronomik açıdan zengin Penang şehri ve Borneo’nun en yüksek zirvesi Mount Kinabalu’ya açılan kapı olan Kota Kinabalu yer alıyor. Ayrıca, Asya'dan gelen misafirlerimizi Abu Dhabi'deki evimizde ağırlamayı ve onlara ünlü misafirperverliğimizi sunmayı dört gözle bekliyoruz. Aynı zamanda, Abu Dhabi merkezimiz aracılığıyla Orta Doğu, Afrika ve Avrupa’daki büyüyen küresel ağımıza bağlanma imkanı da sunuyoruz.” dedi.

Kaynak: AERONEWS24