Lufthansa Grubu Uçuşları Tel Aviv ve Tahran’a Durdurdu Lufthansa Grubu Uçuşları Tel Aviv ve Tahran’a Durdurdu

Ethiopian Airlines, ShebaMiles Silver üyeleri için özel olarak tasarlanmış Silver Lounge'u hizmete açtı. Addis Ababa Bole Uluslararası Havalimanı’nda konumlanan bu özel alan, 810 metrekarelik bir alana yayılıyor.

Silver Lounge, çeşitli ihtiyaçlara hitap eden birçok olanak sunuyor. Lounge’da, geniş bir büfe ve yemek seçeneklerinin bulunduğu yemek alanları, dinlenme için konforlu oturma alanları, belirli bir sigara içme odası, çocuklar için eğlenceli bir köşe, geniş depolama alanları ve yolcu deneyimini artırmak için ek imkanlar yer alıyor. Lounge’un kapasitesi, yoğun saatlerde 200 misafiri ağırlayabilecek şekilde tasarlandı.

Ethiopian Airlines Group CEO’su Mesfin Tasew, “Bu muazzam lounge’u açmanın gururunu yaşıyoruz; bu alan, gökyüzünde ve yerde misafirperverlik standartlarını yükseltme konusundaki sürekli çabalarımızı simgeliyor,” dedi. Tasew, “Silver Lounge, sadece bir mekan değil; misafirlerimizin seyahat deneyimini daha da geliştirme ve Addis Ababa’yı Afrika'nın önde gelen havacılık merkezi olarak pekiştirme vizyonumuzu somutlaştırıyor” şeklinde konuştu.